I slutet av december hade RTPK Falun styrelsemöte och fyllda av entusiasm planerade man för återgång till det normala igen med möten varje månad. Men hej vad man bedrog sig.
– Vi hann knappt hem från mötet förrän det varnades för tilltagande smittspridning och förlängda och nya restriktioner. I februari började smittspridningen avta och vi började åter hoppas på en normal tillvaro men istället för soluppgång i öster så kom det mörka moln från öster som ledde till hamstring av konserver och vattendunkar för en isolerad tillvaro hemma igen.
– Vi gör nu i alla fall ett försök att kalla till årsmöte i mars. Protokoll från styrelsemötet i december bifogas men det är inte mycket som stämmer längre men det kan ändå visa våra tankar, säger RTPK Faluns ordförande Birgitta Arvidson.
Icke desto mindre.
Tisdagen den 29 mars 2022 kl 14.00 kallas till årsmöte i RTPK Falun hos Rolf Ericson Bil i Falun
 
– I anslutning till årsmötet kommer Rolf Ericson att informera om Rolf Ericson Bils nya anläggning och flytten till de nya lokalerna vid Myran. Om vi har råd att ta bilen dit så kan vi också tanka till extrapris,
d v s extra högt pris, med tanke på de skenande priserna.
ÅRSMÖTE I STOCKHOLM 25 APRIL
Måndag den 25 april 2022 blir det årsmöte i Stockholm med efterföljande lunch på Källhagens Värdshus.
 
Om du vill följa med och världsläget tillåter så kan du redan nu anmäla intresse till mig så skaffar jag som vanligt tågbiljetter för gemensam resa till Stockholm. Birgitta hoppas att körsbärsblommorna i Kungsträdgården förmår blomma även i år.
ÅRSAVGIFTEN
Årsavgiften för 2022 bör snarast betalas in med 200 kr till Swish nr 123 171 9491 eller plusgiro 40 24 62-6 (ange namn).
Ovanligt många har i år “glömt” att betala och några har väntat på inbetalningskort men den enda påminnelse som gått ut är i RTPK-bladet och det kan tyvärr hamna bland reklamen och i värsta fall i skräpposten. Din medlemsavgift är viktig och dina 200 kr ger oss i Falun 300 kr, konstaterar Birgitta avslutningsvis och hoppas på ett välbesökt årsmöte