Följ med till solens och vindarnas ö

I augusti är det våra danska vänners tur att arrangera den traditionella Ut i det blå-resan och de inbjuder till en lite annorlunda träff. Resan går denna gång till Bornholm och blir två dagar lång, alltså med övernattning. Datum som gäller är

söndag 19 augusti – måndag 20 augusti 2018

Alla deltagare, svenskar som danskar, samsas denna gång i samma (danska) buss och antalet platser är därmed begränsat, nämligen till 30 danskar och 20 svenskar. För svensk del börjar resan preliminärt kl 07.15 i Malmö (vi återkommer om exakt plats), där den danska bussen hämtar upp oss och på måndagskvällen är vi tillbaka i Malmö strax före kl 23.

Priset för detta är 1 100 (danska) kronor för medlemmar och 1 400 (danska) kronor för medföljande. Då ingår plats i dubbelrum på 4-stjärniga hotell Griffen i Rønne centrum (tillägg för enkelrum 250 danska kronor), frukost söndag morgon och lunch båda dagarna, middag på hotellet på söndagskvällen, buss och färja och de arrangemang som danskarna ordnar under de två dagarna. Eventuell middag i Rønne på måndagskvällen ingår inte.

Anmälan senast den 6 maj till

Ingvar 046-291849 eller 0768-291849 eller ingvar@ernblad.se

Kom ihåg, max 20 deltagare från Sverige, först till kvarn gäller!

Venlig hilsen

Anders Gertrud Hillevi Ingvar Jeanette Marianne