I fredags var det för 7:e året i rad (frånsett 2020) som vi i Göteborg samlades ombord på s/s Marieholm vid Göteborgs-Operan. Med tanke på pandemi-tider och december-förkylningar var jag glad över det 30-tal medlemmar, som deltog.  Det är dock ca hälften av vad som är brukligt. Synd om er, som inte kom. Maten var utsökt och smakligt upplagd på mindre fat och vi hade, som vanligt, en egen salong. Gästerna i baren satt långt ifrån oss. Att det låg 2 dm snö på marken höjde stämningen.

Bild t.vä: Sonja Lundström,Ingrid Höglind,Mia Kjellström,Ann-Ci Lifmark,Matz Jansson(skymd),Folke Johansson,Birgitta Lagnell,Ulf Kjellström,Marianne Pilberger. T.hö.Bengt Arkhult,Yvonne Hansson,Lars-Åke Engblom,Claes Magnusson,Matts Brunnegård,Uno Adolfsson,Bo Berndtsson, Kjell Gustavsson, Kent Rasmusson.

Mittenbild: radiobordet: Jan-Erik Alfredsson,Christina Bakke,Gunilla Ivarsson,Kajsa Stark,Bo Nordström.

Bild t.vä: Kurt Berggren,Bibban Rydén, Per Brenden,Gunilla Flink. T.hö: Pers välvalda tröja blinkade i grönt-blått-rött! Hans motivering av klädval var: “Alltid retar det någon!” Nej Per, vi blev enbart på gott humör av din tröja.

  Med denna glada bild hälsar vår suveräne, trogne fotograf Göran Jemtsjö och jag er alla ute i landet

                                                                           EN GOD JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! 

text: Sonja Lundström