Nu har radio och tv-folk i Jönköping en pensionärsklubb! Måndagen den 21 juni träffades 6 pensionärer tillsammans med Evert på Café 93, och ett gäng hade förhinder. Vi var tvungna att sitta inomhus för just när vi skulle börja drog en regnskur över Jönköping. Föreningen bjöd på kaffe eller paj och Evert från Växjö berättade mer om RTKP, bland annat om resor som vi hoppas kan återupptas snart. Jönköping kommer att ha egna träffar men också träffar tillsammans med Växjö. Den 4 augusti skall vi tillsammans besöka Vandalorum i Värnamo och åka till Åminne där Karin skall visa oss museet och biodling. Fler är välkomna med!
Tack till Margareta Andermo som berättade om sin bok om ren i Kongo och hur det var att komma hem. Om Du är intresserad av boken kontakta Karin på karinaminne@gmail.com
        För den som vill läsa texten förstora fönstret.
Du som vill gå med anmäler dig som medlem på https://www.rtpk.se/medlemsansokan/
Som pensionär i RTPK räknas du som i minst fem år varit anställd eller arbetat under anställningsliknande förhållanden i Sveriges Television, Sveriges Radio eller Sveriges Utbildningsradio eller i föregångare till dessa bolag eller i moderbolag eller dotterbolag till dessa. Medlem ska normalt ha uppnått ålderspension, men undantag kan göras.